• Novinky

            • LETO KONČÍ, ŠKOLA VOLÁ

            • Leto sa pomaly chýli ku koncu, končia sa aj prázdniny a nás čaká nový školský rok 2023/2024. Brány našej školy sa pre všetkých žiakov otvoria v pondelok, 4. 9. 2023Slávnostné otvorenie školského roka je naplánované o 8:15 hod v átriu školy. Žiaci prichádzajú do školy je v čase od 7:35 hod do 7:55 hod a to priamo do svojich tried. Odporúčame, aby si priniesli pero a zápisník na dôležité informácie a čip na evidenciu dochádzky. Ukončenie prvého dňa v škole je plánované na 10:00 hod.

              V prvý deň školského roka nebude v prevádzke školský klub detí ani školská jedáleň. Tí žiaci, ktorí sa ešte nestihli prihlásiť na obedy v školskej jedálni, môžu tak urobiť prostredníctvom triednych učiteľov hneď v prvý deň.

              Rodičia žiakov 2.-4. ročníka, ktorí môžu opustiť školu bez sprievodu, informujú triedneho učiteľa prostredníctvom správy v ŠIS Edupage.

              Veľmi sa tešíme na našich prváčikov. Ich príchod je naplánovaný rovnako v čase od 7:35 do 7:55 hod. Prváci vstupujú do budovy školy v sprievode rodičov hlavným vchodom, kde na nich budú čakať pani učiteľky a vychovávateľky.

              Úspešný rok plný úspechov a zážitkov všetkým žiakom praje

              PaedDr. Zuzana Takáčová Petrilová, riaditeľka školy