• Novinky

            • INFORMÁCIA o voľnom pracovnom mieste v šk. r. 2022/2023

            • V zmysle zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogického zamestnanca: asistent učiteľa

              Kvalifikačné predpoklady: úplné stredné odborné vzdelanie pedagogického smeru alebo vysokoškolské vzdelanie I. stupňa pedagogického smeru.

              Zoznam požadovaných dokladov: Žiadosť o prijatie do zamestnania, profesijný životopis, motivačný list.

              Doklady je potrebné zaslať do 30.5.2022 elektronicky na adresu: zsbukke@centrum.sk

              Škola si vyhradzuje právo do užšieho výberu kontaktovať iba vybraných uchádzačov. O termíne uskutočnenia osobného pohovoru bude uchádzač informovaný písomne (e-mailom).

              Bližšie informácie nájdete v priloženom dokumente: volne_pracovne_miesto_asistent_ucitela.pdf

               

            • RIADITEĽSKÉ VOĽNO PRE 6.-9. ROČNÍK

            • Podľa § 150 ods. 5) zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov, riaditeľka Základnej školy, Bukovecká 17, Košice, udeľuje dňa 18.5.2022 (streda) riaditeľské voľno pre žiakov 6. - 9. ročníka z dôvodu organizačného zabezpečenia celoslovenského testovania „TESTOVANIE 5“. Z obedov budú žiaci 6.-9.ročníka hromadne odhlásení.

              PaedDr. Zuzana Takáčová Petrilová

            • INFORMÁCIA o voľných pracovných miestach v šk.r. 2022/2023

            • V zmysle zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zverejňujeme informáciu o voľných  pracovných miestach pedagogických zamestnancov:

              • učiteľ pre primárne vzdelávanie (1. stupeň ZŠ) 
              •  učiteľ pre nižšie sekundárne vzdelávanie (2. stupeň ZŠ) matematika (v kombinácií s iným predmetom)

              Zoznam požadovaných dokladov: žiadosť o prijatie do zamestnania, profesijný životopis, motivačný list. 

              Doklady je potrebné zaslať do 27.5.2022 elektronicky na adresu: zsbukke@centrum.sk

              Škola si vyhradzuje právo do užšieho výberu kontaktovať iba vybraných uchádzačov. O termíne uskutočnenia osobného pohovoru bude uchádzač informovaný písomne (e-mailom).

              volne_pracovne_miesto_1.stupen.pdf                                                                volne_pracovne_miesto_MAT.pdf​​​​​​​

            • ŠKOLSKÁ VOĽNOČASOVÁ KOLEKCIA

            • Naša škola si nechala vytvoriť svoju vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia, ktorej náhľad vidíte nižšie a ktorú je možné si aktuálne zaobstarať v našom eshope tu: https://www.kraloveskoly.cz/zsbukke/

              Objednávanie školskej kolekcie oblečenia je už spustené a bude možné len do 24.5.2022. Následne sa eshop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Oblečenie si žiaci objednávajú sami cez eshop, škola nevyberá žiadne peniaze. Neváhajte a využite možnosť zadovážiť si svoj kúsok zo školskej kolekcie! 

              Aj touto cestou ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do hlasovania o školskú kolekciu oblečenia. Na základe hlasovania vzišiel jeden návrh, ktorý je použitý pre našu vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia.

              Už teraz sa tešíme na to, keď budete oblečenie nosiť a tým vyjadríte aj hrdosť na svoju školu a to, kam patríte. Veríme, že z tejto školskej kolekcie budete mať rovnakú radosť, ako máme my.

            • PRIHLASOVANIE NA VOLITEĽNÉ PREDMETY A DO ŠKD

            • Ďakujeme rodičom ktorí zareagovali na prihlasovanie detí na voliteľné predmety etická/náboženská výchova, na prihlasovanie na druhý cudzí jazyk (platí len pre šiestakov) a na prihlasovanie do školského klubu detí. Tí rodičia, ktorí to ešte nestihli, dostali dnes notifikáciu prostredníctvom Edupage. Prosíme o prihlásenie ešte dnes, 09.05.2022. Vaše voľby sú pre nás dôležité z dôvodu prípravy organizácie nového školského roka. 

            • POĎAKOVANIE

            • Ďakujeme všetkým rodičom, priateľom i sympatizantom našej školy ktorí prejavili nielen ochotu, ale aj skutočne darovali 2% podiel zaplatenej dane z príjmov fyzických či právnických osôb nášmu OZ Rodičovské združenie pri ZŠ Bukovecká 17, Košice. Veľmi nás teší, že ste aj týmto spôsobom prejavili svoju spolupatričnosť, empatiu a pochopenie. Vaše príspevky pomôžu skvalitniť výchovno-vzdelávací proces v našej základnej škole a spríjemniť našim deťom pobyt v nej. Aj vďaka Vašej podpore môžeme pokračovať v plnení poslaniaí nášho občianskeho združenia.

              Rada občianskeho združenia